Bli med på besøk til Det Kgl. Priviligerte Gjestgiveriet

9.-10. MARS 2019

Noen hundre meter nede i sundet fra Verftet ligger Det Kgl. Priviligerte  Gjestgiveriet fra 1700-tallet. Her ble det drevet gjestgiveri av søstrene Falk frem til Vilhelm Krag kjøpte huset. Nå åpner eierene av den hvite delen igjen for besøk i samarbeid med oss på Verftet.

Vi har sydd i sammen en pakke som består av transport fra Høllen brygge, overnatting i leiligheter på Verftet, guidet tur på kyststien, helt bort til Det Kgl. Priviligerte  Gjestgiveriet, hvor vi blir tatt imot av eierene og servert fiskesuppe.

 

Etter middag og dessert, forteller Jostein Andreassen historier fra huset. Han vil snakke om søstrene Falk som var de siste som drev gjestgiveriet, hvilke ønsker Vilhelm Krag hadde om bygget, og om den hjemvendte norskamerikaner Richard Olsen som kjøpte huset av Krag. Også Trotskij, selvfølgelig, som spiste middag i gjestgiveriet sommeren 1936.

 

I tillegg kommer Arnfinn Tangerud for å spille sørlandsviser for oss. Alt dette får vi være med på i utrolige hyggelige og autentiske omgivelser.

Pris per pers: kr 1 520,-.
(Ikke inkludert frokost og drikke til maten. Du tar selv med deg den frokosten du ønsker. Leilighetene har fullt utrustet kjøkken.)

Gjestgiveriet har igjen fått bevilling og selger vin, øl, brus og noe til kaffen.

PÅMELDING:
Påmelding per epost til verftet@nyhellesund.com innen 2. mars.

Ring gjerne om det er noe du lurer på. Telefon 975 46 016.  Om du av ulike grunner ikke kan gå kyststien kjører vi deg frem og tilbake. Det tar kun noen minutter.

 

Velkommen til en minnerik ettermiddag og kveld!

ARRANGEMENTET ER FULLT

  • Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • TripAdvisor - White Circle

Verftet i Ny-Hellesund

 
975 46 016 | verftet@nyhellesund.com
 
Denne sesongen er det dessverre ikke café på Verftet. 

© 2015 by Ny-Hellesund Utleie as. Proudly created with Wix.com